Українська Канада
-
українці - не біженці))
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо отримав статус біженця у Швеції проблем із канадською візою не буде?
-
Особисто я не знаю, але в іншому чаті на таке ж питання відповіли, що можна 🤷♀️
-
Я надсилала з Лодзі до Варшави. З моменту відправки до отримання назад пройшов місяць 27.08 - відправила поштою 29.08 - ВЦ відправив до IRCC Office 06.09 - IRCC отримали і почали обробку 28.09 - ВЦ відправив мені 30.09 - паспорт вже був у мене
-
Наскільки можу судити з власного досвіду, статус оновлюється із запізненням) Головне - це повідомлення, які надсилають на сайті і, власне, сама віза
-
Ну, статус на IRCC то таке - в мене висіло "в процессі" навіть після запиту на відправку паспорта. І спам перевіряли, і пошук по усій пошті? Ще можна на самому сайті VFS відстежити на якому етапі ваші документи, можна зателефонувати на крайній випадок
-
Доброго дня . Підскажіть буль ласка як на дитину грощі від держави нараховують ? Я відкриваю карту і дружина . Прийде на когось з нас дитячі кошти ? Дякую за відповідь 🙏🏼🍁
-
У мене вклейка візи зайняла десь місяць. Вам будуть надходити листи на мейл по кожному кроку. Спочатку паспорт прийде до Візового центру, звідти його направлять у IRCC Office (вам прийде повідомлення, що офіс отримав паспорт і почав обробку), потім назад до ВЦ, а потім вже до вас, якщо ви обрали кур'єрську доставку
-
Это нормальная тема , тут как кому повезёт , кому-то на пол года , кому то до конца паспорта рандомно попадается . Там вас выбрали . Что с ворк пермитом не знаю
-
Підскажіть, де перевірити статус після медогляду Дякую