Українська Канада
-
В том то и дело, пришло подтверждение на вклейку паспорта. А в памятке для отправки паспортов написано отправить: паспорта, письмо подтверждение и какое-то VFS.
-
Сказав той пан, що не було інету.
-
Для отправки паспорта на вклейку визы просят положить в конверт форму VFS , а я не понимаю где её взять…
-
Так. Я от зараз йду здавати по запису.
-
Уточнюйте
-
Подскажите пожалуйста, что такое форма vfs. Где её брать?
-
Люди питають, що їм заповнювати. Вона каже, заповніть графу де написано "Я не хочу візу" Якщо ненавмисно, то це ще більший ідіотизм.
-
У мене питання до тих, хто вже проживає в Канаді, або недавно переїхавших. Чи потрібно брати з собою оригінал диплому про вищу освіту, чи достатньо буде сканів їх мати. Пишу до того, що наші дипломи там ніщо, як всі кажуть. Тому дуже цікавить це питання. Дякую.
-
То зрозуміло, і я погоджуюся. Але не скасовує факту того, що це мразотний вчинок.
-
То була не я, але скажу вам так: це ж ви самі заповнюєте всі форми, тому потрібно читати, що підписуєте. І відповідальність за підписаний вами ж документ лежить на вас
-
Якась пані сказала людям, що потрібно заповнити форму "НЕЗГОДНИЙ передавати свої біометричні дані на обробку". Тобто автоматом не прийматимеся віза.