Українська Канада
-
Доброго вечора ) чи можу до Канади летіти безвакцинації у теорії? У кого така ж ситуація?
-
Ну тоді окремо подавайте паспорта. Хоча Ви могли подаватися аплікацією разом просто вказати що ви друзі, або хлопець і дівчина. Моїм знайомим так пройшло. І вони вже в Канаді
-
Якщо ви подавали аплікацію разом то паспорти треба подавати в одному конверті теж разом. Багато хто чекає також один одного. Це так в Варшаві
-
А ви біометрію в візовому здавали? На Холодній 51?
-
Ви вже здали паспорти? Бо мені такий лист прийшов, але ми здали вже паспорти на вклейку візи
-
У когось таке було?
-
Хотіла забронювати з сестрою здачу біометрики в Бухаресті, скачала VPN, і всеодно не пускає
-
Your application, tracking ID No. .... has been dispatched to the IRCC Office,on Fri Apr 01 2022 for processing. Regards, VFS Global Здавали в один час з дівчиною , моє уже надіслано ,а її ні ? І що робити ,коли прийде запрос на паспорти на відправку ,а ми живемо по одному адресі зараз ,чи можемо ми в одному листі 2 паспорта відправити чи краще окремо ?
-
Какой язык преобладает в городе Dauphin?
-
Подскажите пожалуйста, что такое форма vfs. Где её брать? Нужно ли её заполнять? От руки? Или пустую отправлять?