Українська Канада
-
Лист приходить на пошту чи в акаунті ? Дуже дякую)
-
у нас був наступного дня. Судячи з чату - максимум було 3 дні
-
Так
-
Через скільки лист приходить ?)
-
Має бути лист. Але враховуючи відсутність дат. Можете вже намагатися зареєструватися. І потім з листом йти
-
Facebook m.facebook.com/483434152185422/
-
Підскажіть будь ласка, заповнили анкету позавчора) Повинно прийти на пошту запрошення на біометрику? Чи самостійно реєструватися на біометрику? Наперед, дякую))
-
та я про це ж. Є магазини в яких закінчуються терміни дії там теж ціни - копійки.
-
Нам погодили, чоловік в Україні.
-
Я не дуже розумію таких людей як ви. Всі добре розуміють, що будет важко. Але давайте чесно - у багатьох людей вже нема куди повертатись! І не треба брехати що 800-1000 мінімум на їжу! Так на якісну їжу потрібні приблизно такі гроші! Але так само можно скоротити ці витрати на перші місяці і до 50-100 доларів на тиждень (якщо сидіти на макаронах і подібних продуктах і не витрачтися на витребеньки). Таке відчутя, що вас просто дратує що може приїхати велика кількість нових людей і десь якимось чином вас посунуть... Чи не знаю що ще, чи просто подобається виливати багно і увесь свій негатив у чат. Ви б краще пропонували людям якусь допомогу або ж давали поради як адаптуватися, якщо вас турбує що людям буде не за що жити!!!
-
Спасибо
-
В мене прийшло через 4 години
-
Це дійсно так багато людей хочуть та,головне, можуть поїхати в Канаду? 😳 не очікувано що дійсно так багато бажаючих
-
Як мені зареєструватися на біометрику??? Вибиває якусь помилку. В чому може бути справа? Access was denied Error code 1020 You do not have access to www.vfsglobal.ca. The site owner may have set restrictions that prevent you from accessing the site. Contact the site owner for access or try loading the page again.