Українська Канада
-
Спочатку нам прийшло повідомлення, що треба прийти та зробити біометрію. Через 7-8 днів прийшла позитивна відповідь щодо візи та письмо, де сказано було, щоб з‘явились с паспортом(все було у Будапешті). Прийшли і вклеїли. Але це було ще всередині березня. Слідкуйте та питайте тих, хто нещодавно це зробив. Кількість поданих заяв збільшилась , міняються правила.
-
Зрозуміла. Дякую.
-
казали, що відміняли запис тим, хто записувався до отримання листа із запрошенням на біометрію
-
Дякую. Тобто вже можна записуватися через сайт? Чи потрібно зачекати, коли прийде оповіщення щодо біометрії?
-
-
ні, коли я записувався, мені просто пропонували вибрати будь-який vac. Записувався через vfsglobal сайт
-
Доброго дня, поділіться інформацією за скільки часу від подачі паспорта в візовий центр Ваш паспорт був готовий і ви його забрали з візою? Можливо хтось знає скільки часу займає ця процедура?
-
Підкажіть, будь ласка, обов'язково переклад документів, і яких конкретно( свідоцтво про народження дитини 9 років, згода від батька, мої дипломи, )
-
Скажіть будь ласка, а яким чином і де була вклеяна віза, чи потрібно кудись відправляти паспорт, чи це робиться при перетині кордону Канади??? Ми подали аплікацію 18.03.22 але ще нам не погодили
-
Напевно мають наувазі у мові
-
www.vfsglobal.ca/ Захожу на сайт и показывает Молдову
-
Добрий день! Чи вважається свідоцтво про народження дитини (паспорту немає) як national identity document?
-
Всем привет) как записаться на биометрию в Берлине?)