Українська Канада
-
А ще питання, на рахунок фотографії дитини. Для дорослих фото роблять підчас біометрії, а діти? Як тоді діяти?
-
Дякую, дуже допомогли!!!
-
Привет! Кто-то есть в Бухаресте, кто сдавал биометрию в виз.центре? ВьІдали список документов, которьІе отправлять вместе с паспортом на вклейку визьІ, в т.ч. счет на оплату каких-то 34,5 лей (Оплата сборов Визового Центра). Кому-то давали такой счет? Кто-то платил какие-то сборьІ при вклейке визьІ?
-
Дякую! І тоді просто інформацію з паспорта матері?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, дитині майже 2 міс. З документів тільки укр. сертифікат про народження та вклеїний у мами в закордоному паспорті, як правильно заповнювати аплікацію на сім’ю в такому випадку?
-
Чи знає хоть, як перетинати кордон, якщо я маю готівки більше дозволеного? Також, як я розумію, бажано надати їм документи про фінансовий статус при отриманні візи, але я не маю вкладу в банку и отже не маю довідки про стан мого рахунку. Маю лише готівку та документ, що підтверджує її легальне походження (договір купівлі-продажу будинку).
-
Подскажите, какую сумму на одного человека можно ввозить в Канаду?
-
Доброго дня.Підскажіть будь ласка,якщо у мене відкрита студентська віза у Данії,але по сімейним причинам ще у листопаді я повернулася на Україну,була лише місяць там,це може якось негативно вплинути на відкриття візи по цій новій програмі?
-
Одна группа, гарант один, но в группе количество аппликаций = количество членов семьи