Українська Канада
-
А як там, строго взагалі, в плані, якщо наприклад взяти з собою якого угорця, щоб він їх попитав щодо вклейки візи,і т.д., тобто наступних кроків після біометрії. Чи то глупа ідея, і угорця просто не підпустять до працівника консульства?
-
Вчера получила в консульстве
-
Доіжаю буду там напишу яка справді ситуація
-
Пожалуйста, выложите в группу список, куда можно направить
-
Люди!!! SOS!!! Подскажите пожалуйста, в письме подтверждение на опойтмент на биометрию написано, если нет паспорта с собой нужно иметь 2 фото паспортного размера на одноразовый проездной документ. Кто ехал по этому проездному? Какого размера должны быть фото, так как написано в интернете разные размеры 3,5×4,5 или 5×7?
-
А то угорці взагалі там, чи канадці всю ту біометричну процедуру проводять?
-
Дуууже дякую! Даремно написала) Бо на Куает подала анкети:) Отже, якщо правильно зрозуміла : я маю записатися на біометрію в чергу. Але тільки після того, як прийде лист-запрошення на біометрію? Або можна записатися одразу та чекати листа?
-
Благодарю ❤️
-
Ну дружина теж на понеділок записалась, хоча приїде в суботу в Будапешт. А вони казали,що потім робити і чи можна їм буде паспорт принести, якщо,звісно, дадуть ту візу?
-
Доброго дня! Декілька разів подивилася всі повідомлення чату, щоб не турбувати.. Але так і не можу знайти вiдповідь. Які дії після подачі анкети та заяви на прискорений розгляд? Буде лист для подачі на біометрії? Як записатися в чергу? Що далі?