Українська Канада
-
А є хтось тут, хто вже здав біометрику в Польщі і отримав схвалення?
-
Підкажіть будь ласка хто вже робив дозвіл тата на вивіз дитини?
-
Надо знать правила страны куда едешь это 100%, но не пугайте людей что им надо платить $2,000. Я спать 😴
-
Який рівень мови потрібний для того, щоб можна було почати процес отримання статусу постійного резидента Канади. 1. Залежить від умов програм імміграції. Якщо вам 36+, англійська близька до нуля, то через федеральну програму Express Entry дорога закрита практично. 2. Вивчайте імміграційні програми окремих провінцій. 3. Є вимоги по конкретних професіях щодо мови (десь є CLB 4, десь CLB 7). Для прикладу ось список професій і мінімальний бал по CLB (Canadian Language Benchmark) імміграційної прогами провінції Манітоба immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/in-demand-occupations/ Ось також порівняння оцінок CLB та тесту IELTS
-
Плюс я вам ещё такое скажу, что не понятно что будет когда приедет 30,000 украинцев без денег на отели, может им скажут не проходить карантин если тест отрицательный, всё быстро меняется
-
Понятно что люди сами должны думать о том где они будут проводить карантин, но думаю это все знают. Или отель или у знакомых дома и так далее