Українська Канада
-
Дякую
-
Ви самі маєте вибрати , що вам підходить , зверніть увагу знизу на 4 пункта
-
Не виключили робот , а канадський візовий центр повідомив , що переїхав до Польщі , під час військових дій
-
У мене не має проблем , ви почали навчати куди сходити і що прочитати . Якщо ви адмін групи і вирішили допомагати людям в надані інформації то не російську мову пропонуйте перекладати , а виставляйте вимоги які вказані на англійській мові і переклад , бо в групі є куча людей які можуть не знати англійську і якби ви прослухали три години ефіру юристів після прийняття закону , розуміли про що я вела мову .
-
Подскажите,что нужно выбирать с этих пунктов ?
-
Прошу помощи 5 раз. Тут только сраться могут? - Подскажите, пожалуйста, как вы провяряете дату и локацию сдачи биометрии? Нужно регистрироваться в конкртеную страну и только потом узнаешь дату? или можно заранее посмотреть в каком городе на какую дату возможно? - ОТP токен при регистрации на биометрию приходит на имейл, телефон? он вообще приходит? ..
-
Воно було день перед тим. І на біометрію я вже записався.
-
У мене не має проблеми ні з мовою агресора , ні з українською , ні з англійською . Я також зареєструвалась і здала біометрію , але це не дає вам право тут хамити