Українська Канада
-
У Манітобі з українського посвідчення зараховують досвід українського водіння, що впливає на вартісь страховки, та коли ви робите релокейт, наприклад до Онтаріо, то вже український досвід не буде доступний, по базі його не буде, тільки Канадський досвід. Тому таки мувери часто прямують до України, відновлюють посвідчення українське, та в Онтаріо повторюють такий самий шлях як і в Манітобі раніше, щоб отримати страховку дешевше. Гадаю, що така практика можлива і в інших провінціях, але я знаю тільки такий кейс, котрий зустрічав 2 рази.
-
Нажаль не можу нічого сказати з приводу Манітоби ( не цікавилась цим). Я з Квебеку і також орієнтуюсь трохи по Онтаріо.
-
Підкажіте будь ласка чи я маю сам висилати результати біометрії чи робить це візовий центр?
-
Хто знає про необхідність встановлення додатку AriveCan і всіх данних у ньому?
-
Все залежить від міста та провінції
-
У всіх так ? Чи лише у мене
-
Доброго ранку. Були записані на здачу паспортів на вклейку візи до візового центру у Варшаві по онлайн-запису, вчора прийшов лист, що потрібно прийти до посольства Канади у Варшаві при цьому дата та час не змінилися. Чи в когось було таке?
-
Дякую, заспокоїли дуже)
-
Так, ще до ситуації в Україні перелік вакцин які визнає Канада розширили. Короновак у списку.
-
Маєте на увазі в Україні? Якщо так, то я тільки після ковіду менше, як місяць
-
То знаєте напевно?
-
Тоді доя чого коментарі?!