Українська Канада
-
Мені потрібно виїхати з 2 ма дітками я вибрала групу family чи потрібно їх додавати в цю групу чи вони підтягнуться автоматично так як я вказувал в своїй анкеті вже
-
Прийшло щоб здавати биометрію, а ще начебто я повинна прикріпити до анкети паспорт, то як зробити? Може хтось знає
-
Тримаймося,миру і удачі нам всім!!!
-
Немає за що) удачі Вам
-
Щиро дякую.
-
Головне щоб не більше 2мб
-
Я ніяк не називала, просто закидувала в відведені поля для файлів (в jpg) там пише в яких форматах можна
-
Щиро дякую,а називати файл скан як?pasport і т.д?
-
У фейсбуці в коментарях читав, від людей які отримали уже згоду на візу по цій програмі, вони добавляли лише документи в укр без перекладу і також переживали і дзвонили в консульство, їх заспокоїли, сказали вони все розуміють, все добре, вони не будуть відмовляти за помилки, якщо їм щось додатково потрібно буде вони будуть запитувати це додатково і все
-
Тільки перші, інші тільки якщо там є якісь візи/в’їзди
-
Скажіть будь ласка якщо біометричний паспорт новий чистий по ньому плануєм подаватись,сканувати весь паспорт чи тільки перші сторінки?
-
А если заявка принята, но пока в статусе рассмотрение, сколько это может занять дней? Не знаю заполнять на биометрические данные или ждать ответ ?
-
Нема (
-
Если да то что это значит?