Українська Канада
-
Якщо я пропускаю, то не можу продовжити, так як поле обов’язкове
-
Підкажіть, будьласка, там де місце проживання, якщо я не жив за межами України за останні 6 років, то пропустити?
-
А що там по документах потрібно??
-
Доброго вечора, хотів дізнатись, якщо я зараз проживаю в Польщі, і мені є 18 років, і я є Громадяни України, чи можу я податись на візу?
-
Это всё удалять и заново по порядку писать? Галочки на Оngoing нужно ставить?
-
Я теж
-
Может быть проблема что указывала даты не по-порядку , пробела нет
-
Я указала, даже уже запомнила где всё находится, но когда сохраняю и пролистываю это недостающие месяца
-
Почему не высвечивается безработный в общем перечне
-
На почту сообщение , в кабинет само письмо
-
Усім привіт. Дякую всім за різну важливу інформацію. У мене питання, можливо хтось може зорієнтувати: Мій наречений громадянин Індії, також має резидента країни Панама , ми планували весілля і розпис в Україні. А також планували проживати в Україні. На даний момент ми неодружені. Чи можемо ми зареєструвати зараз шлюб в країні Панама і по цьому документу подаватись як сім’я по окремим аплікація? Чи це не буде викликати підозри у канадського уряду? Чи краще не реєструвати шлюб в Панамі, а робити цю візу лише для себе, а мій наречений зробить туристичну візу і ми зареєструємо шлюб в Канаді? Якщо хтось може відповісти на питання дякую. А також, якщо хтось може порадити послуги кваліфікованого еміграційного консультанта з ліцензією у Канаді, теж буду дуже вдячна!!! 💙💛