Українська Канада
-
Можуть, на даний час у мене по калькулятору Манітоби достатньо, для номінації якщо додати пів року роботи
-
Є вимоги міграційних програм, але розгляд заявки на номінацію від провінції може займати від півроку до декілька років. Це не швидкий процес і ви повинні цей час знаходитись і працювати в межах обраної провінції
-
Я це розумію, але...((( Я б уже завтра приїхав якби міг((( По логіці я ж можу через пів року роботи податись, наприклад в Манітобі. А як уже подамся, то не повинні вигнати. На це не розраховую, але ситуація заставляє всі варіанти розглядати
-
Добрий день! Підскажіть будь-ласка, в яку країну краще самому їхати, здавати паспорти на вклейку візи? Крім Польші. Дякую!
-
Дякую всiм за вiдповiдi)❤️
-
Вітаємо, Olenka! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Дякую!
-
Якщо тенденція не змінилась, то у Відні роблять дуже швидко, чув що робили навіть за 3-4 дня. Плюс перевагою було, що можна здати паспорт і забрати самостійно
-
Кому як повезе. Краще ніж в Польщі було, але гірше ніж у Відні. Дана інформація була актуальною на жовтень місяць. Зараз цім уже не цікавлюсь, але думаю що суттєво нічого не змінилось
-
Добрий день Підкажіть будь ласка якщо мені прийшло повідомлення для вклейки візи а дитині ще ні … відправляти разом паспорти чи окремо ? Не можу зрозуміти що робити 🤷♀️ Дякую