Українська Канада
-
Вам потрібно змінити регіон не через налаштування, а через icloud в AppStore, вказавши Канадську адресу та канадський номер телефону
-
Який гарний парубок ❤️вічна пам'ять 😔
-
Так здається ж відмінили на час війни дозвіл від батька на виїзд дитини за кордон, нам один нотаріус навіть не хотіла його робити посилаючись на це, але все ж таки на всяк випадок зробили, я у дружини чесно кажучи не питав чи знадобився він коли вони перетинали кордон
-
Доброго дня ,ледве записали дитину на кінець лютого для вироблення нового закордонного паспорту ,майже місяць пішов на це.Старий паспорт до квітня ,відповідно і study permit. Новий паспорт потрібно чекати біля 3 міс,тобто приблизно на травень.Як продовжити permit?Може хтось підкаже що робити у цьому випадку.
-
В мене також така ситуація … що робити не розумію … а продовжити можуть тільки за два місяці до закінчення дії
-
Ну по перше мову зміни.А ти серйозно думав шо це ок втикати біля чийогось дому і тичити на нього?🤣
-
в північній америці люди гюляють в парку, чи на природі. для місцевих (особливо якщо це не велике місто) це трохи підозріло, шо хтось лазить. часто це бувають "порч пайрат" крадуни посилок по під двері, чи банальні грабування. кароч, люди в таких місцяї їздять а не ходять, тому до вас і цілком стандартне питання було, ви ще й могли випадково зайти на чіюсь землю, не помітивши того, а це вже траспесінг. кароч особливості культури
-
Канада доволі складна і не логічна країна у багатьох аспектах, навіть з перших днів: щоб мати права і мед-карту - треба прописка, шоб орендувати будинок - треба канадська сімка, шоб активувати сімку - банківський рахунок, а для рахунку треба канадський номер...)) це пекельні замкнуті кола))
-
Що значить "буду"? Я думав, ти ще місяць назад поїхав 😄