Українська Канада
-
Ціна як 5 квитків на автобус 😁
-
Доброго вечора! Чи є в когось досвід оформлення транзитної британської візи? Поділіться, будь ласка.
-
yollo ніби дешевше трохи
-
Але гарну програму ввели ще в березні чи квітні, а ви тягнули майже рік. Я ще розумію людей,які подали документи в травні,як мої знайомі, і немає відповіді. Всі знали що програма до 30 березня, ця дата не була прихована,тому немає чого скаржитися. Я мамі також тільки в грудні заповнила заявку і як вона не встигне заїхати, то це буде тільки моя провина, а не провина уряду Канади
-
Нам на 3 не вистачає і нічого такого не купляємо. Навіть йогурту. Мясо, крупи ,картоплю, час від часу авокадо, сир,масло ,сметану,молоко,олію,цибулю ,буряк, огірки помідори тепер рідко. Наіть хліб сама печу. Але їмо дома 3 рази в день,так як працюємо дистанційно. Може від міста залежить. Я в Калгарі живу
-
Цією інформацією ніхто не володіє. Сподіваємося на краще
-
Хочу тільки сказати,щоб отримати ПР потрібно працювати офіційно фултайм на фірму,яка зареєстрована в даній провінції і вже давненько працює
-
А чи не спадало Вам на думку, що деякі люди про цю програму дізналися, наприклад, тільки в липні, або в серпні, або аж в листопаді? Бо не всі мають можливість сидіти в неті й вишукувати де краще приймають. Не всі міста й селища й не одразу мали спроможність евакуюватися. Чи не спадало Вам на думку, що в сім'ях є старі батьки, які довго хворіють й помирають, і за якими потрібен догляд, і яких не так просто вмовити кудись тікати? Багато хто мусить приймати непрості рішення: рятувати дітей й залишити стареньких чи намагатися врятувати всіх? Ви чули колись вислів - сімейні обставини"? Вони, ці обставини, інколи бувають такими непростими, й так складно часом прийняти рішення. Ляпати таке може або занадто молода людина, або геть дурна, вибачте. До речі, моя сім'я подалася ще на початку вересня. Читайте уважно на майбутнє
-
Паспорти дітей без запрошення на вклейку не приймають. Вірніше, це така собі лотерея: може зглянуться, а скоріше повернуть без візи. Це раніше, десь до кінця жовтня можна було відправляти разом з батьківськими паспортами і вклеювали без проблем. І у Відні, і у Варшаві, а потім перестали. Тепер, кажуть, тільки в Берліні можна спробувати.
-
Людина, яка возить паспорти до Румунії і багато спілкується з працівниками VFS у Бухаресті розповідала, що співробітники IRCC то хворіли всі разом, то Різдво святкували більше тижня, багато хто звільнявся, справи не передавав належним чином. Ті, хто приходили після них, змушені були починати знову перевірки кейсів аплікантів. І тільки від середини січня почали більш/менш нормально працювати. От вам й людський фактор.
-
Як можна таке писати, знаючи, що в Україні війна і в людей могло не бути можливості щось взнавати. Не всі люди сиділи в теплих квартирах з інтернетом і моніторили куди б краще виїхати. Як можуть ті, хто ще був три місяці назад в окупації, взагалі без інтернету і зв'язку зі світом знати про програму яка діє з березня? Це по вашому вони тягнули майже рік? Як можна таке писати, не знаючи що людина пережила. Це мабудь така натура одразу написати докір, мовляв де ви були до цього і рік тягнули. Краще вже промовчати.