Українська Канада
-
Доброго дня! Підкажить, будь ласка, усі мають право отримати депозит від банка у розмірі 3000 доларів? Або це тількі у випадку, якщо ви приїхали з родиною?
-
привіт кому потрібен тест g1 і допомога з автоінструктором пишіть в личку
-
Доброго здоров‘я! Хто з Львівської області і планує летіти у Ванкувер з нового року. Якщо можете привезти з собою мого кота, взамін оплачу квиток до Ванкувера і навіть більше. Як є хтось такий, напишіть мені.🙏🏻
-
Добрий вечір. Мені на даний момент 17 років. Мені прийшов запрос на паспорт без запиту біометрії, але в Канаду я маю намір прибути коли мені буде 18, тобто треба буде моя біометрія. Питання, що мені робити в цьому випадку? Чи будуть проблеми при перетині кордону? Чи треба буде десь потім здати біометричні дані? Може хтось стикався все ж
-
з Риму рівно місяці чекав по Варшаві хтось ніби вже писав, зробіть пошук по чату
-
Пікажіть будь ласка при оформлені картки банку ви вказували що є платником налогів в Україні чи можно не вказувати?
-
Дякую
-
Не потрібно. В нас с дружиною теж пройшло біля місяця після 30 денного терміну. Писав листа, питав. Відповіли, що нічого страшного, робити нову анкету не треба.
-
Доброго дня, ТD або СIBC
-
Привіт, друзі підкажіть будь ласка який банк краще обрати? Можливо є якісь спеціальні умови для Українців по CUAET? Дякую
-
Добрий день всім підкажіть будь ласка, замовнив форму ще на початку квітня, прийшло запрошення на біоиетрію, але плани були змінили, тепер вирішив повернутись що цього питання, чи потрібно перетворювати нову аплікацію, бо лист на біометрію пише що активний тільки 30 днів. Буду вдячний за пораду
-
Я від Відня півтори години. Мені краше туди. Якщо маєте час напішвть з чого мені починати. Дякую