Українська Канада
-
Нажаль не тільки одними туристами. Ось перелік громадян, які спікулють програмою в одному з обговорень в группі БКолумбії
-
Так. Але це одному. На 4 чоловік 500 ні на що не хватить
-
Так,але самому можна в хостелі взяти ліжко і відразу шукати роботу
-
Хотел на пару днів по 30 дол. + фудбанк
-
Я думаю канадський уряд не дуже багато втрачає від цієї програми. Бо ті хто приїзджає приїжджають з грошима і тут витрачають і розвивають економіку країни. Чи ви рахуєте що там сидять люди які отак взяли і просто всім дозволили і не прорахували вигоду. Приїдь отримай 3 і витрати 10
-
Як варіант попрацювати в Європі,назбрати грошей і тоді їхати. Все рівно після 31 березня збираються
-
Хоча фудбанк зараз довго. Тоді мівіна залишається і шанс що знайдуть швидко роботу. Як не знайдуть, то навіть не буде за що купити білет додому
-
Біометрика погана-це одиничні випадки
-
А що саме уряд втрачає? Роблять типу візу безкоштовно? А те що вони по 10 разів людей ганяють на біометрику то ок? В мене знайома живе в Лісабоні по ТЗ, літала в Париж здавати біометрику - їй прислали "ой щось якість погана, перездавайте". Квиток, проживання, час - по другому разу. І потім ще візу тільки поштою туди- назад, лол Краще б брали гроші за візу і робили нормально одразу ніж через дупу І чекати потім ще ту візу - відправляєш паспорт (який у людини один) і чекаєш без документів і права з будинку виходити ще бог знає скільки часу Процес через дупу