Українська Канада
-
Когнітивно поведінкова терапія
-
А навіщо,в Канаді довідка про не судимість,ще й з Польщі? Може й мені зробити,поки я тут
-
+ тіж самі питання по провінції Онтаріо, як взагалі працює цей механізм, що потрібно знати і тд)
-
Так, було б дуже цікаво! Подача на номінацію від провінції Манітоба. Які документи підготувати, як вони мають бути правильно оформлені та перекладені. Як покроково податися на номінацію? Дякую
-
Питання 1 для сесії яке хвилює особисто, і думаю буде цікаво всім, хто може змінити в в Манітобі роботодавця для подачі на номінацію... "чи є право подачі на номінацію у провінції Манітоба, якщо підписати робочий контракт з роботодавцем до кінця терміну дії ворк перміту, термін якого менший ніж 2 роки (1 рік 10 міс)? Чи можна через 6 місяців податись на номінацію провінції на основі такого робочого контракту, термін якого менший ніж 2 роки?"
-
Дорогі друзі ,підскажіть будь ласка на якому сайті будуть розігрувати безкоштовні квитки?
-
о котрій годині сьогодні?
-
Усім доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи можу я надіслати паспорт у Краків щоб вклеїти візу, або тільки у Варшаві можу це зробити?
-
А чи є в Канаді сайти по типу olx, коли портал приймає і затримує платіж, до моменту, поки покупець не отримає товар? Ось як купувати на тому ж kijiji, наприклад, якщо товар знаходиться у іншій провінції і їхати за ним 10 годин та спалити $ на втричі більше на паливі, ніж він сам коштує? :)
-
Можливо хтось знає, підкажіть будь ласочка
-
Але ж на Амазоні не можна купити вживані товари?.. А мова саме про них. Наприклад, як купити принтер, який знаходиться за 500 км і вартує 80 баксів?.. в Україні чи Польші просто купуєш через Олх і все, ніяких ризиків. Ніяких прямих передоплат. Посилка в тебе на наступний день. Доставка 10-20 доларів.. А гроші у продавця ще на наступний або й у той самий.
-
Так, але там написано про візит)) Відправив вже паспорт і дуже переймаюсь чи не поспішив