Українська Канада
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, за скільки часу до приїзду потрібно реєструватись в ArriveCAN?
-
В тому то і справа,що на особисту пошту,нічого не прийшло...Якось трохи дивно.Більше за все що пізніше прийде, якщо прийде
-
Здається бейсмент для двох осіб в Richmond Hill перехресток Yonge\ Hwy7 з 1 березня. Вартість 1300 + комунальні 100$ з однієї людини, 180$ з двох. Без меблів, на довгостроковий термін, без тварин та для некурящих. За детальною інформацією звертайтесь в приватні
-
Візовий в Берліні Відправляю паспорт на вклейку Підскажіть будь ласка скл сторінок консент форми я маю заповнити????
-
Ні Тільки оновився статус в особистому кабінеті IRCC І на почту прийшло, тільки те що на IRCC щось оновилося
-
А вам не висилали електронну ?
-
За 3 дні ?😱
-
Знач вклеїли в паспорт візу
-
Що значить в особистому кабінеті IRCC,зміна статусу на "Вашу заявку схвалено" В понеділок відправив паспорт на вклейку,але від VFS жодного повідомлення не було
-
285 баксів , Оттава, G full+G2 другий водій
-
Для Канади взагалі ні на яких документах не потрібен апостиль
-
От цього не знаю, знаю точно, що переклад потрібно буде, але у перекладачів з потрібними кваліфікаціями
-
Доброго дня Скажіть будь ласка чи відмінили термін відправки паспорта на вклейку візи??? Бо сьогодні минув місяць А планую відправити завтра в Берлін
-
Для отримання PR потрібне