Українська Канада
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я мама одинока. Подалися на візи до Канади. Я вже забрала свою візу, дитина ще чекає. Попросили підтверджуючі документи що я одинока мама. Я надала свідоцтво про народження англійською ,та витяг статтю 135 кодекс України англійською. Підкажіть, будь ласка, достатньо буде цих документів? Може хтось стикався з таким? Скільки потім чекали на візу? І чи дали?
-
Привіт! Підскажіть, будь ласка, де можна отримати Work Permit, якщо приїхав зі США автобусом? Я отримумав в аеропорту Торонто, а тут необхідно допомогти знайомій. Може, хтось знає, в які інституції можна звернутися за WP в Хемілтоні, Бьорлінгтоні, Міссісаузі? Онтаріо.
-
Доброго вечору усім присутнім. З'явилося питання, чи хтось стикався з такою проблемою як закінчення строку дії закордонного паспорту і оновлення усіх необхідних документів для подальшого перебування на території Канади. Якщо мав такий досвід то будь ласка поділиться інфою що треба робити і де, бо я витратив вже 3 годину щоб розібратися з IRCC Portal і поки жодних успіхів.
-
Складно сказати, бо на мою думку якщо людина не володіє английскою, то від міста наврядчи будуть залежати можливості, буде складно усюди. Раджу звертатися в організації, які допомагають Українцям в Оттаві, і консультуватись з ними
-
Паспорт вже змінений, проблема з перепадачою документів і їхнє продовження, усюди пише як продовжувати їх але ніде не бачу посилання де це можна зробити
-
Дякую
-
Не бачу там +7
-
В номері немає +. 778 це брітіш Колумбія . Хотілося б побачити опер повністю, але простіше зателефонувати і спитати.
-
Підскажіть, будь - ласка, де можна знайти актуальну інформацію про Торонто, умови для емігрантів? Можливі якісь групи, чати чи відеоканали? Буду дуже вдячна 😊