Українська Канада
-
Привітик) Підкажіть, було ласка, адресу центру у Варшаві, куди потрібно надсилати паспорти вже на вклейку візи. Бо в інтернеті знаходжу різні адреси:(
-
При заповнені анкети треба було вказувати провінцію куди ми плануємо їхати, вказали Манітоба, але з цим не мало б виникнути проблем
-
Скажіть, Манітобу Ви самі вказували при заповнені на візу чи Вам при отриманні в аеропорту вказали? Багато пишуть різного. Я при заповненні здається ніде не вказував провінцію.
-
Ну так, дивно чому у Вас виникли такі проблеми... Хоча не мало б бути. Я не вказував провінцію, то у нас, сподіваюсь буде все ок?
-
Скажіть, будь ласка, work permit видається тільки до кінця березня, так? Чи треба поспішати в’їхати до цієї дати? Я візу отримала, а чоловік з дитиною ще чекають.. Якщо в’їхати в Канаду після березня, то work permit не буде вже видаватися? (Чоловік подався на програму в жовтні)
-
Доброго дня. Питяння до тих хто подавався на візу вже перебуваючи у Канаді, або ви в курсі данної теми. Подаю заявку на всю сім'ю. Мені необхідно заповнити форму imm5257 (👍) а от дружині і дітям видає форму imm5708 (😒). Що не так, чи подавати заявку на кожного окремо?