Українська Канада
-
Доброго дня громадо!😌 Підкажіть будь-ласка з перельотом ! Бо літак видів тільки в кіно і в небі,в аеропорту взагалі в житті не був! Наприклад,збираюся летіти з Варшави до Парижу, з Парижу до Монреалю.Це виходить що у Парижі,знову маю зареєструватися на літак,разом з багажем ? І скільки часу, бажано,має бути,між пересадками ?
-
Є три великі (відносно) міста Єллоунайф - Північно-Західні території Вайтгорс - Юкон Ікалуїт - Нунавут
-
Теж думаю що один квиток має бути,але там вказано різні номери Аір Франц
-
Якщо у вас єдиний білет, то багаж забирати не потрібно і перереєстрацію також не потрібно робити Якщо два різних білети, то потрібно і перше і друге Я бачу у вас що до Парижу, що до Монреалю Еір Франс, тому скоріш за все буде єдиний квиток і перереєстрацію робити не потрібно, тому півтори години буде достатньо На стійці реєстрації у Варшаві уточнете це питання
-
Переходите дуже швидко, бо Шарль де Голь велетенських розмірів ахахах
-
Різні номери, бо різні літаки З одного виходите, переходите в інший термінал або гейт і сідаєте в інший літак
-
Я в ньому жодного разу не був, але чув історії) Тому і написав, що потрібно дуже швидко там ходити Але там скоріш за все не потрібно буде заново реєстрацію проходити, бо одна компанія, тому півтори години достатньо буде
-
Ну так, якщо є можливість взяти більш велику пересадку, то краще її взяти
-
Дякую за допомогу😌 Ось я собі і думаю,якщо два різні літаки,то і знову потрібна буде реєстрація Щось і я чув,що там навіть якась електричка є. Тому, якраз в той день,є ще один літак,з трансфером в 4 години,то буду летіти ним.
-
Тільки паспорт У вас же біометричний він?
-
Ще таке питання. В мене є карта pobytu ,на її основі я можу вільно переміщатися по ЄС ,чи треба буде її десь вказувати при реєстрації,ви покупці білету ?Чи головне паспорт ?Бо в паспорті в мене тільки канадська віза
-
Тільки паспорт вказується Максимум ще візу можуть спитати у формі
-
Дякую 😌
-
Так, біометрія. По ній заїхав ,як по безвізу,а потім зробив карту .
-
Якщо ви ще не брали білети Можете ще туркішей подивитись Там теж є до Монреалю Вони мені більше подобаються тим, що можна брати дві валізи, а не одну