Українська Канада
-
Щодо міграції в Онтаріо будьте уважнішими. Бо наприклад по деяким провінційним програмам передбачені додаткові бали, якщо живеш за межами Торонто в інших містах провінції. Таким чином уряд намагається стимулювати міграцію в інші міста Онтаріо. І це не перший нюанс)
-
Просто це виглядає так. Чоловік попитав про програми імміграції, повідомив що англійська мова для нього не буде складною і так далі. Я скинув йому програму, по якій він може спробувати податися, якщо проходить критерії. Він вже буде сам вивчати свою відповідність цим критеріям. Ви з самого початку заявляєте, що програма складна, що в ній багато додаткових умов і так далі. Це правда, але з цим розбиратися вже має людина, кому я скинув інформацію. Якщо у вас є інша інформація — скидайте сюди, розказуйте її переваги і так далі. Бо все інше виглядає як перекочування води в бочці.
-
Я перечитав те запитання від людини, яка почала цей тред. Так, там було запитання про те, якщо є мова В2 і висококваліфікована робота. Питання у тому, що В2 для Канади це ніпрощо. Якщо людина не має якихось критеріїв для ЕЕ, і відповідно податися по програмах, які вимагають активного профілю ЕЕ, то простіше і швидше шукати провінційні програми, які передбачають виключно роботу 6-12 місяців, CLB 4, і все. І таким чином подаватися. Програма в Альберті виключно для людей, які вже мають всі критерії ЕЕ, відповідний досвід для програми, і можуть подаватися. А таких буде одиниці. Я вже не кажу про те, що дана програма має певний ліміт по кандидатах.
-
Тут не підкажу Гадаю, що можна
-
Тому я й кажу, що треба вивчити всі умови по цій програмі і якщо відповідаєш цим вимогам, то подаватися. Є люди, які не хочуть їхати в Манітобу заради ПР, а обирають інші провінції. Для айтішників, спеціалістів буде корисно розглянути ту програму. Ну це як на мене.