Ви маєте на дорослих запити га вклейку візи? Якщо так, то надсилайте на вклейку, краще скористатися послугами будь якої турфірми, які цим займаються, вартість їхньої доставки паспорта туди і назад становить 1500-2000 гривень за паспорт. Дитячі заявки зазвичай розглядають довше від батьківських і зовсім окремо, те що ви подавали сімейну заявку нічого не означає, дорослих і дітей розглядають різні офіцери . Те що Ви досі не відправили свої паспорти на вклейку , мают запити на це , теж гальмує процес розгляду дитячих, оскільки з Вашої поведінки виходить, що ви не збираєтеся отримувати візи. Моя Вам порада , заерніться в турфірми, тут у групі неодноразово люди пропонували свої послуги, вони подаючи на вклейку Ваші паспорти складуть лист пояснення з причинами, чому ви своєчасно не подали паспорти на вклейку і одночасно є ті, хто бере на вклейку і дитячі паспорти без запитів, там теж фірма від вашого імені складає лист пояснення, і отримаєте всі паспорти з візами разом. Я своєму сину чекала запит 8,5 місяців і він так і не надійшов( але я відправила його паспорт через турфірму з Ужгорода в Відень і в січні за два тижні отримала малому візу в паспорт