Українська Канада
-
Як воно працює через банк якщо у декалька банках рахунки? Можна через будь який чий потрібно через один і той самий? Що буде якщо закрив рахунок? Я через ці питання зареєструвався зі свої власним аккаунтом, там головне не тільки пароль а логін записати.
-
Добрий вечір, а якщо я не встигаю надати біометричні данні до тієї дати яка написана в листі, що мені робити? Дякую!
-
Так
-
Дуже важливо!
-
Це мені не потрібно заповнювати форму і т.д. ? Просто дата закінчується сьогодні, а зустріч для біометрії 15.04 (на наступний місяць)
-
Якщо ви маєте на увазі, що не встигнете записатися на здачу біометрії впродовж 30 днів з дня отримання листа про це, то можете не переживати. Для українців цей термін в 30 днів скасували. А от, коли прийде запит на вклейку візи в паспорт, то там дуже важливо вкластися в термін 30 днів.
-
Львів
-
Це лист від CUAET
-
В листі написано, якщо мені потрібно більше часу щоб подати біометричні дані то треба заповнити форму та пояснити ситуацію
-
Ось повідомлення про записа на біометрію
-
Ось лист
-
Значить це щось нове, мабуть. Бо раніше просто приходив лист про те, щоб здати біометрію. І там вказувався термін 30 днів. Але для українців цей термін скасували. Можливо інші люди щось вам підкажуть. Бо ми свої заявки подавали в червні минулого року. Можливо, за цей час щось змінилося 🤷
-
Ніби так само
-
Дякую!
-
Добре, сподіваюсь буде все ок. Дякую!
-
Добрий вечір! Збираємося в Калгарі. Чи правильно я розумію, що якщо маєш водійське посвідчення з невеликим досвідом ( 2-3) місяці, можна одразу складати теорію та практику водіння, Class 5 GDL. У канадських автошколах вже не треба проходити курси водіїв?