Українська Канада
-
Я віддавав паспорти дітей(непогоджені) разом з нашими паспортами(батьків у яких був запит на вклейку віз) - вклеїли усім. Батькам вклеїли візи швидше і ще через тиждень вклеїли дітям. Це було перед новим роком у Відень
-
Ребята допоможіть зі збором будласка
-
Зараз переважно всі довго чекають, в IRCC великий backlog з 500 тис аплікацій які треба обробити тільки для українців… Тато мій чекав від жовтня, того тижня відкрили і йому не треба було здавати біометрію…
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка які є махінації з орендою житла в Канаді ? І чи хтось стикався? Бо наші заповзяті українці пропонують різні варіанти) Хтось оплату за їхню допомогу від 300 до 2000 доларів, хтось пропонує заселилися в його житло без відома лендлорда і обіцяє що перепише договір через місяць. Чи не вижене нас в такому випадку власник ? Підозрюю що так) Дякую за відповідь)
-
Пей пас наше всьо 😅
-
Наші пропонували заповнити аплікації за 500 баксів коли я зробила все сама )))
-
Це ще вам пощастило )) як правило все в комплексі йде, і без гроші і неподобається )))
-
Аплікації на житло ви мажте на увазі? Чи аплікації на CUAET?
-
Так, Українці активно наживаются заробляють на оформленні віз CUAET один на одному. Нажаль така ситуація і з різними послугами і в Канаді. Тому краще мати справу с місцевими, на мою думку, в питаннях пов’язаних з Канадськими державними сервісами/арендою тощо
-
Мені здається що проблема ще трохи йде і від наших людей, не всіх звичайно! Багато хто самі все роблять… Але є попит є і пропозиція…деякі люди самі згодні заплатити за ці послуги на жаль😔 І друга сторона медалі все як ви сказали, що наши наживаються на наших…
-
Насправді, всі програми у Канаді дуже прозорі, головне, зрозуміти вимоги та критерії. І все. Якщо людина не має криміналу, не порушувала візового законодавства, не має складної сімейної ситуації (розлучення, спільна опіка тощо), то все можна оформити самостійно.
-
На мою скромну особисту думку, також можу сказати теж саме і про «українських міграційних консультантів в Канаді», які тут меньше року. Мій Канадський друг юрист м’яко кажучі дивується таким випадкам, коли такі Українці радять один одному міграційні програми.
-
Повністю згодна. Де з'являються українці - там з'являються мутки, рішали, схеми і т.п. Українці їдуть за новим життям без корупції і везуть із собою корупцію туди куди їдуть. Навіть і Польщі та Чехії 90% ФОПів, що частково ухиляються від сплати податків - вгадайте хто з першого разу...
-
Мене не дивують люди які хочуть заробити на повітрі. Бо вся інфа по CUAET є у вільному доступі на YouTube. Хоча це неприємно. Але про що думають люди які не здатні заповнити самостійно аплікацію? Як вони виживатимуть тут? Питання риторичне
-
Доброго здоров’я! Хто буде їхати у Ванкувер орінтовано через 2 місяці +- і може привезти з собою кота із Львівської області за винагороду, відгукніться🙏🏻
-
Для того щоб зрозуміти, що в Онтаріо тільки по canadian experience class буде надія, багато розуму і консультантів не треба 😄