Українська Канада
-
Hellman’s є різні варіації з авокадо або з олівкового оліі, цей оригінальний я майже не беру бо він мені жирнуватий, це перше фото попалось то я і виставила вам приклад… Олівковий ще напооовину не жирний
-
Може я вже просто звикла за ці всі роки 😂 Майонез можно зробити домашній, а гірчицю купити в українському магазині ;)
-
Цей мені теж не смакує 😂
-
В усіх групах пишуть про це, кожен день є таке питання і ви не знали?! Треба було дізнаватися раніше. Вас в аеропорту не посадять на літак. В Америці немає транзитної зони безвізової взагалі!
-
Шкода, люди втратять гроши, чималі…співчуваю…😔 Не розумію чого Америка така прискіплива…
-
Друзі Усім Привіт В цьому відео я захищаю Канаду🇨🇦 та пояснюю З-Заробітчанам ( які пожили тут 2 місяці та втекли ) та Заробітчанам які приїхали чому вони не праві ! Поясню чому Канада🇨🇦 не для Заробітчан , а для підготовлених людей які планують імміграцію а не їдуть на заробітки ! youtu.be/JgmFagDgMzs
-
Відео про українців нажаль і там саме про те що зараз коїться з непідготовленими людьми ( якщо б ви подивились , зрозуміли б про що відео )
-
Майонез підтримую. А смачної гірчиці не знайшла. Вона в них якась кисла ((((
-
Чорт((( співчуваю