Українська Канада
-
Привіт , продаю свій масажний стіл та підігрів на нього , також є підігрівач для стоун масажу та каміння . Кого цікавить пишіть в приват. Дякую . Торонто, Етобіко .
-
Mississauga, Oakville, Burlington - та частина, що біля озера в районі Lakeshore Dr
-
Поділіться досвідом хто ходив в walk in clinics - чи ви перед тим десь реєструвались і чи виробляли забезпечення? Бо коли я прийшов перший раз, без нічого, то сказали що я не забезпечений, хоча ніби по CUAET повинен бути?
-
Дякую, пошукаю як її зробити 👍
-
У вас повинна буде OHIP медична карта, з якою ви можете прийти в walk clinic та у порядку живої черги отримати допомогу. По запису тільки к сімейному лікарю
-
А вона здається тільки для онтаріо? Забув сказати, що я в Ванкувері
-
Дякую. А там написано що тільки через 6 місяців можна податись. А перед тим ніяк не забезпечитись?
-
У Британській Калумбії є медична карта на яку можуть також податися Українці по cuaet
-
Добре, спасибі за покерування і вказівки 😊
-
Я раджу додатково уточнити у Українців в БК, в групах ФБ або ТГ каналах, за їх досвідом.
-
Date of arrival coverage is available for returning Canadians, Permanent Residents, Work Permit holders, and individuals who have arrived through the Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET). This means you will not have to serve a wait period.
-
І ще питання - шукаю в GTA (Бажано Burlington, Hamilton, Oakville) автомеханіка, який зможе замінити радіатор кондиціонеру в Dodge та взагалі обслужити машину (масло і тп)
-
Шановні канадці, хто може підсказати, де взяти страховку на мотоцикл в Онтаріо, якщо ліцензія поки що М1, а сдача М2 в кінці травня?)