Українська Канада
-
До США 100% віза потрібна
-
Так, краще мати цей лист роздрукованим. Бо іноді прям питають і чекають, доки ви знайдете. А іноді зовсім не питають (в нас не питали, але знаю людину, у якої прям "вимагали" и чекали, поки він шукав у речах, хорошо, що був роздрукований про всяк випадок)
-
Та що ж таке 🤦 краще видаляйте такі повідомлення, бо ви пишете дезинформацію
-
Ви хочете, щоб вам не допомагали, а за вас робили та надавали вам все готове.
-
Ці обмеження чітко вказані на офіційному сайті. Також цей строк стоїть у листі ориджинал паспорт реквест. Вже писали, що дзвінки дзвінками, але слова до справи не долучишь. Вірно дівчина написала, що потім скажуть, що телефоном не так зрозуміли, недочули і т.п. Тільки офіційні джерела - сайт ірсс. І крапка.
-
Мої всі рідні хто подавався на CUAET ніхто не вклався в строк 30 днів на вклейку візи, особливо чоловікі бо вони не виіздні, всім вклеїли…так в passport request піше 30 днів, в сіс.cg.ca пише 30 днів, але ж люди ще і досить вклеюють якось візи🤷♀️ Невже всі вкладаються в строк 30 днів? Так правило є про 30 днів, але є виключення по CUAET якщо не встигаєш в 30 днів… Мені здається що ми ще сильніши заплутуємо людей які хочуть розібратися 😂
-
Якраз такими повідомленнями і заплутуєте людей. А що, пізніше стали виїзні? І поїхали за кордон вклеювати візу? Це не стосується вклейки візи: виїзний чи ні. В Україні давно є перевірені агенції, які возять на вклейку. Головне бажання самої людини робити все за правилами. Здається, ви вище писали, що зрозуміли, в чому помилялися. А зараз знову те саме 🤦🤦🤦
-
Я завжди писала лист пояснення на кризову форму що не встигаємо вклеяти в строк 30 днів візу, тому просимо extension, приходили від офіцерів відповіді що все ОК… Боже упаси не хочу нікого дезінформувати просто ділюся опитом що робити якщо не встигаєш вклеяти візу в 30 днів, так можливо моїм рідним повезло… Цікаво знати комусь відмовили? Ті хто не встиг в 30 днів?
-
Офіційно не можна вклеювати більше ніж за 30 днів. Й ті, хто відправляв, просто везучники. Але не факт, що в один момент не прийде згори, що всім таким наступним розумниках реджект клеїли. Так що Ви пропонуєте людям грати в доволі химерну лотарею і розраховувати на доброту офіцерів 😂😂😂
-
Ооо ну це не годиться звичайно «вклею потім» 🤦♀️
-
Саме через агенції і вклеівали першу візу не встигли за 30 днів…
-
Писав я, але я не дівчина))
-
Дякую буду знати;)