Українська Канада
-
Добрий день! Напишіть, будь ласка, як відправити паспорт на вклейку візи у Варшаву, по Польщі. Якою поштовою службою і як оплатити зворотню доставку? Чи це безпечно, чи не загубиться паспорт? Чи краще їхати особисто? Алгоритм дій та які нюанси загалом. Буду дуже вдячна
-
Всім привіт. Мене цікавлять курси англійської, але мені через обставини потрібно саме онлайн. Може, хтось підкаже перевірені?
-
Вітаю! Розшукується відповідальна людина на роботу в кафе Union Station. Напишіть в приват для деталей!
-
Поміняйте паспорт на новий і зможете відправити в Канаді знову на вклейку
-
Люди у чаті Манітоби писали, що і pr вже отримали з цим витягом з дії🤔
-
В Дії взагалі наразі неможливо сформувати навіть Витяг, про шо там і написано) Витяг можна отримати ВИКЛЮЧНО на у особистому кабінеті на сайті МВС.
-
На порталі саме і написано, що треба перейти (там гіперпосилання) на сайт МВС.
-
Ні. Цього зробити неможливо.
-
Ви ж хоча б читайте)))
-
Так в принципі в Дії неможливо подати навіть запит. Як через портал, так і через додаток. Бо Дія інтегрована із Реєстром, який закрили ще 24.02.2022. Тому і довідок про відсутність судимостей отримати неможливо, а Витяг сам по собі трохи «обрізаний» за запитом… І поки що саме довідки відновлювати ніхто не буде… ну тут гадаю, що і так зрозуміло, чому саме…
-
А хто писав, що проблема?