Українська Канада
-
Добрий день, дві людини ( хлопець та дівчина) плануємо на середину грудня прилетіти в Оттаву, хотіла запитатись щодо житла, чи є червоний хрест в аеропорту? Чи є якісь пропозиції щодо оренди житла? Дякую🙏🏻
-
добрий день, хтось подає паспорт з Польщі до Німеччини на вклейку визи через кур'єра? якщо є чи вже було дайте номер телефону кур'єра!
-
Дякую вам🙂
-
Ну я не те що переживаю, просто уточнюю, дякую)
-
подавав усі фото документів( закордонний перша сторінка і свідоцтва про народження дітей) без перекладу. Нічого додоатково не запитували
-
Так я отримав вже як тиждень візу, але останнє повідомлення на IRCC акаунті - це original pass request. Але letter of introduction прийшов на електронну пошту після схвалення візи. Цікаво просто чи це точно цей лист. Якщо він навіть нащивається так.
-
Доброго дня, підкажіть чи можна на вклейку візи відправити в одному конверті двох людей які не є сім’я і заповнювались окремо а не як група?
-
Зрозумів.
-
Bring this letter of introduction with you to Canada. It has information that may be used by the Canada Border Services Agency to issue your work permit Your application to work in Canada has been initially approved by Immigration, Refugees and Citizenship Canada. The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada. At that time, an officer will assess if you still meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act, its Regulations and any other Canadian legislation. Це такий лист має бути? Дивно, бо мені це прийшло тільки на пошту а не на IRCC акаунт
-
Дякую вам.
-
На скільки я знаю, то потрібно щоб один пройшов на ПР, здав тест на мову, відробив скільки треба і на потрібній професії і ТД.. а жінка до вашого кейсу додає тільки бали які може, по освіті і так далі і її робота це як один з пунктів за які вам можуть дати бали, а якщо вона не працює то і балів просто не дадуть. Головне щоб ви самі набрали необхідну кількість для того щоб податись
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як бути з аплікацією на PR, якщо дружина не зможе працювати пару місяців перед та після пологів? А опісля хтось з подружжя буде вдома з дитиною / дітьми?