Українська Канада
-
Так а куди тоді виходе треба донатити? Хто не крадіі? Це я без сарказму питаю, якщо що… Реально люди(українці і нетількі) з Канади хто тут давно чи тількі приїхав недавно хочуть допомогти Україні хоч чимось 🙏
-
Ми нікого не знаємо особисто, поїхали з України давно… були пару хлопців в чоловіка знайомих але вони ще в 2014 загинули 😞
-
добрий ранок! підкажіть будь ласка, подаюсь на фінансову допомогу, потрібен uci та imm 1442 number. перше знайшла, а де друге взяти
-
дуже вибачаюсь, забулась
-
Невже є ще люди які «ведуться» на цю допомогу і платять шалені гроші…не розумію цього… Боже мій, на сic.gc.ca ну вже так все розжовано/пояснено, куча чатів, відео як ці всі папери на ПР можно самому заповнити та подати… тим паче що там подавати? Зараз все онлайн! Як згадаю свої паперові анкети, бррр… Зараз все easy-peasy!
-
Головне щоб це дійсно були професіонали свого діла ;) А то деколи так можуть підстригти, що сам вдома перестригаєш себе, чи ремонт переробляєш, фіг с тим газоном - виростить наново 😁 Мені завжди здавалось що ніхто не підготує мої документи кращі ніж я сама, але то моє бачення, якого ніхто не питав ;)