Українська Канада
-
Дякую я запитаю , дякую за інфу
-
Cicapair Calming Gel Cream by Dr. Jart+ for Unisex - 2.7 oz Cream | Walmart Canada www.walmart.ca/en/ip/Cicapair-Calming-Gel-Cream-by-Dr-Jart-for-Unisex-2-7-oz-Cream/PRD70Z8S4WIMGHY
-
Вигідно розмовляти англійською 😁
-
Залежить від того який спосіб вибираєш зробити так, щоб було вигідно
-
Женить їх, смійтеся з них! 😂😂😂
-
Можемо!!! Просто має бути вигідно розмовляти українською, ось і все! А це і справді вигідно, я маю написати опус про це зі свого досвіду, коли буде вільний час...
-
Хто хоче жити в Україні так нехай. А в Канаді краще англійською або французькою
-
Англійською я теж розмовляю, як і івритом, вважаю що українці мають вивчати досвід Ізраїлю по впровадженню мови у державі.
-
Аргумент саморозвитку: покращуючи свою українську ви розвивається свій мозок, білінгвам легше вчити третю мову, кажу зі свого досвіду
-
OK, there is a moral argument for using Ukrainian language: there are people who speak Ukrainian but not Russian, so communication in Russian may cause problems for our fellow Ukrainians to understand us. This discriminates such people, there must be one unique language for Ukrainian people
-
В грошах, хто думає інакше, той ніколи не був без грошей
-
Щастя не тільки в грошах
-
Знаю, це як приклад
-
Так що можеш подудіти в мій трембіт, це питання не того плану чи те чи інше, можно і те і інше
-
Мозок розвивається від будь-яких абсолютно нових діяльностей розумових. Це не аргумент. Краще вивчити aws системи та заробляти 150к кадів на рік
-
Ті хто знали англійську, швидше вивчали іврит на моєму потоці, а ті хто добре знав українську, ще швидше