Українська Канада
-
Не треба таких жертв…
-
Я повинен теперь на колінах повзати як раб і мовчати, тому що дозволили приїхати?😂
-
повір, для людей з Африки Україна та її уряд здаються раєм, так само як наший уряд програє канадському) все в порівнянні
-
Українців в Канаді ніхто не тримає! Не подобається, то можуть їхати назад! Треба просто зрозуміти, що ,коли ти їдеш у чужу країну, ти маєш шанувати їх традиції, закони, бути вдячним за добро,яке тобі зробили! Якщо щось комусь недошмиги, то вас там не ув'язнили і ви вільні у виборі місця свого проживання! Треба або призвичаюватись, або повертатись! Ніхто нам нічого не винен! Винна гречка, за яку дехто голосував, обираючи сєпарів до влади,які привели війну у наш дім!
-
Ви повинні поважати тих, хто дав вам прихисток! Ні Канада,ні її уряд, ні її люди вам нічого не повинні! Вони і так зробили для українців стільки, що навіть гріх жалітися! Канала не 100 доларів, щоб вам подобатися! Але, коли черговий раз будете нарікати на владу Канали, то знайте, що лише дві країни давали нам потужну військову підтримку зброєю, амуніцією, продовольством без всіляких умов і ці країни це Канада і Великобританія! Тому,якщо когось щось не влаштовує, то не проблема Канали, а проблема з вашим безпідставним гонором! Я в Канаді теж за фахом ніколи не працюватиму, хоча маю шикарну і престижну освіту, але це моя проблема, а не Канади!
-
Дякую🙏
-
Чому ні, якщо адекватний афріканець я його послухаю. Може і рішення має. Канада це про свободу слова і критика влади тут це як обов'язок бо це демократія. Замість того щоб стулити пельку і мислети як раб
-
Kijiji
-
Так,це погано! Хто ви такий для того уряду!? Мігрант,якому той уряд забезпечив безперешкодний доступ до візи, дав 3000 доларів і безкоштовне житло в готелі!? Що вам свербить!? Краще їдьте відстоювати інтереси українців у війні з росією,якщо так вам хочеться справедливості!
-
Достатній, якщо ти мислеш категоріями "результат", і розбираєшся в політиці і не являєшься наївним в розових окулярах
-
До чого тут повинен. Я кажу що уряд для саміх канадців нічого не робить, а робить тільки гірше і це я критикую. Це погано? Треба мовчати як в оркостані? Щоб потім було як в расєє? Не забувайте чому США і Канада це вільні країни
-
3 місяці невеликий строк зовсім, поживіть з пару років… Якщо незайде Канада завжди можно в Сінгапур, Ісландію…
-
Так і в Канаду було нелегше до початку війни…
-
Як почесний «канадець»😆, я частково з вами згодна…є ще зовнішні фактори які впливають на сьогоднішній результат влади: ковід був зовсім не запланований фактором для багатьох країн, чи війна в Україні… Консерватори, за яких я голосувала, не пройшли… тому маємо що маємо, аби не гірше…
-
Критика влади це маргінал? Всі хто хто критикував владу України теж маргінали? Ясно😂
-
Туди складно переїхати. Це одна із причин чому там порядок