Українська Канада
-
Ну от повно нюансів Просто потрібно уточнювати який саме середній заробіток - цього контрактного працівника, чи той що держава встановлює чи де який ))) В цілому без нюансів із формулами - так, компенсація залежить від окладу того працівника що звільнили ☺️
-
Звільняють в Україні вже одним днем, і робочі зміни по 14 годин є, і не виплата відпускних і медичних, і ще багато чого.
-
-
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, може, хто знає. Що буде, якщо поїхати до Канади без роздрукованого листа для візи візитор?
-
Віза є, мої всі документи є. А на дитину немає останнього листа (віза в паспорті є). На портал не можу зайти, а летіти через два дні.
-
Дякую 🙏
-
Я і не ходив таку роботу, тільки як студентом був) проте це не вирішення проблеми, яка склалася на робочому ринку України
-
Окей, не буду сперечатися)
-
Привіт всім! Є питання, підкажіть, будь ласка ще! Коли прикріплюєш документи до заявки на КУЕТ - а їх же кілька має бути в одному полі, однак завантажити можна лише один. Як це зробити? Наприклад, я намагаюся паспорт закордонний прикріпити. Там дві сторінки мають бути - початкова та з печаттю, про перетинання кордону де. Далі буде ще український паспорт. Там взагалі чотири сторінки. Але завантажується всюди лише одне фото. Що робити з іншими??? Як прикріпити кілька файлів??? Дякую а поради )