Українська Канада
-
Вітаю, скажіть будь ласка, якщо маю один закордонний з вклеяною візою(закінчується в вересні і паспорт і віза) і ще один новий, чи можна долетіти по новому при потребі показувати старий з візою, бо не виходить викупити квитки
-
Не пустять в літак навіть
-
Хто вступає в університети у цьому році- ця програма може бути саме для Вас! Напишіть мені- допоможу подати заявку.
-
Моя інформація не була рекламою посередника. Я як раз хотіла поділитися досвідом, щоб не зверталися до них. Бо коли мені потрібна була інформація з цього приводу, все що мені рекомендували, йти до агенств.
-
Доброго дня, допоможіть будь-ласка. Вчора подав анкету на візу та пропустив одну букву у прізвищі, а сьогодні ранком прийшов лист на біометрію, тільки с помилкою у прізвище, підскажіть що робити? Записуватись на біометрію так с надією що в центрі вони зможуть виправити, чи є якісь інші варіанти виходу з цієї ситуації? Допоможіть будь-ласка.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка при подачі заявки по програмі,переклад укр.паспорта,треба всі сторінки переводити?бо декількох сторінок прописки,чи лише останню прописку?
-
Дякую!
-
А взагалі паспорт укр обов'язково переводити?бо я пам'ятаю замовляла переклад,а зараз хочу чоловіка подати і знайомі кажуть що не треба
-
Доброго дня! Питання до українців, які перебували закордоном по тимчасовому захисту? Якщо по факту перебування тривало менше 6 місяців, а тимчасовий захист отриманий на рік. Як заповнити анкету - вказати перебування як подорож по факту 5 місяців чи вносити це як постійне місце проживання?