Українська Канада
-
Всім доброго ранку. Буду дуже вдячна якщо зможете допомогти з отриманням посвідчення водія. Місцеві земляки розказували, що є можливість офіційно пришвидшити всі процедури, але толком ніхто не знає порядок дій. Проїзд 3.20, а проїздний 160 на одну людину в автобусі , особливо при інтенсивних поїздках - пошук житла, роботи- дуже чутливо. Міннесагуа, Онтаріо.
-
Суд канадської провінції Саскачеван прирівняв емодзі «великий палець вгору» до підпису під договором та зобов’язав фермера виплатити 82 000 канадських доларів. Ось рішення суду: www.canlii.org/en/sk/skkb/doc/2023/2023skkb116/2023skkb116.html Після такого треба 10 раз подумати перед тим як щось лайкати в інтернеті 🤔
-
-
А заявка залишилася коли входите до себе у акаунт?
-
Якщо в кінці сторінки ви натискаєте continue, то все, що заповнене до цього, зберігається. Відкриваючи свій кабінет наступного разу, просто натискаєте Продовжити в таблиці поряд з вашою заявкою і анкета відкриється на наступній сторінці, після збереженої. Я декілька днів анкети заповнювала.
-
По укр фору в принципі, законно. А тут постає питання чи з канадським «фопом» можна без проблем поєднувати
-
Здається, комусь обережніше треба камерою смартфону користуватись :)))
-
Теж питання якщо я фултайм в Канаді то чи законно підробляти по укр фопу
-
Друзі, таке запитання. Якщо я працюю на фул таймі і плюс відкриваю бізнес акаунт, щоб підробляти у вільний час, як фрилансер, у цьому немає проблем? Чи впливає це якось на майбутню можливість подачі на PR?
-
Доброго дня, чи можна подати на візу дитині, у якій немає паспорта, та не вписали у паспорт батьків? Тобто тільки зі свідоцтвом про народження.
-
Дякую!