Українська Канада
-
Може в когось є ще досвід переказу коштів з України? Під час війни Бо там застрягла також певна сума. Наче є можливість з валютної картки Віза на Візу. Але Приват банк сказав, що саме в Канаду такий переказ заборонений.
-
Чудово. Дякую всім
-
-
А тим хто без сімʼї приїхав, простраждав працюючи в Торонто вже рік, на кваліфікованій роботі,заплатив величезні податки - PR швидко не передбачено - йди подавайся зі всім через express entry - бо ти НЕ ТАКИЙ українець 😂 люблю дискримінацію. Знову ділять людей. Сумно, сумно і дуже не продумано.
-
На початку березня 2023, в перших числах
-
Це говорю як кваліфікований захисник прав людини (під яку потрапляє наша програма CUAET), ну і як звичайний українець, а також резидент цієї країни. Сумно
-
Так нехай вони і будуть як були, я ж не кажу. Образливо лише те що всіх українців, які приїхали по одній і тій же програмі, взяли і розділили. Типу ось ви перший сорт, бо у вас сімʼя тут, яке все життя податки платила. А ось ви другий сорт, мучайтесь далі. Логічно, що Канади не хоче брати жодні політичні зобовʼязання роздавати ПР всім українцям. Але з гуманної точки зору, розділяти protected people взагалі не правильно. Хоча мене вже багато чого в Канаді не дивує. Бардак і reschedule.
-
Багато людей, хто приїхав без родини у 2022-му або вже отримав PR, або щільно в процесі отримання на різних етапах. Це питання особистої відповідальності, прорахунку і стратегічного планування, можливостей для цього більш ніж достатньо, з боку держави об'єктивно і так зробленом супербагато
-
Які ми всі різні і як ми по різному всі мислимо…і це нормально, так і має бути! В мене наприклад друге відчуття визвала ця програма: я громадянка Канади, маю сімʼю в Україні, яка приїхала по CUAET і мені здається що це трохи несправедливо до інших національностей Канади, така себе дискримінація наприклад до філіппінців чи пакистанців і сирійців…