Українська Канада
-
А наших людей - з 2, 3 вищими освітами - або на будову, або на прибирання....
-
Хто до 2023 року у Вас була королевою??
-
Королеві Канади???
-
Чи може ви вже забрали з присяги рядок про вірність королеві?
-
А Британія???
-
Ви ще поговоріть про вдячність.....
-
Ми дуже вдячні. І ніхто не кидає каміння в уряд. Просто ми зі всіма освітами без мови і дипломів дорівнялися до безграмотних людей. Ось і все. Така реальність
-
Ваші генерали разом з американськими генералами приїхали до нас у 1991 році.... Ви позабирали у нас наші гарантії безпеки!!!!!!
-
То чому ж не Австралії?
-
Ви чуєте про що я Вам кажу?
-
Ми говоримо про 1991 рік, не маніпулюйте, бо ви прекрасно розумієте про що я кажу....
-
Все досить.... Вибачайте... Я висловив свою думку та невдоволення. Хочете можете вважати мене не вдячним. Хоча я вдячний уряду Канади за підтримку....
-
Окей, навіть якщо по вашому ствердженню Канада виступила гарантом безпеки України 1991 році 🤦♀️….вибачте, не розумію, до чого ви ведете? Чого саме ви очікуєте від Канади? Що саме вона має зробити?
-
Ніхто нікому нічого не зобовʼязаний, ні ви Канаді, ні Канада вам. Для заробітку є сотні тисячі варіантів від білих до чорних. Не розумію коли здоровий чоловік жаліється щодо грошей. Так якщо працювати 5х8, то грошей не вистачатиме бо так побудовано усе у світі, для того щоб бути в 1% треба інше
-
Не бачу предмету для суперечок. Ми тут обговорюємо реальне становище та виклики для українців. І це не є проявом незадоволення або невдячності. Кожен має право висловити свою думку. І про іммігрантів в Україну теж недоречне згадувати. Україна - одна з найзакритіших та складних країн для імміграції.
-
Так, це не приємно. Але Нажаль, справедливо.