Українська Канада
-
В тому і річ, що дані по утилізації з репорту відрізняються від даних, які були по моєму стейтменту. А billing cycle виходить в мене 3-4 число, бо зазвичай платежі за перші дні місяця ще потрапляють у стейтмент.
-
У Франкфурті питають лише Ваш дійсний паспорт. Який точно у Вас рейс (з самого першого аеропорту на шляху до Канади)?
-
Так, дуже вірогідно, що буде проблема, якщо не маєте карти побиту або документу в Diia.pl
-
Які саме документи у Вас на руках і що саме продовжено?
-
Вітаємо, Viktoria Matveeva! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Я приїхала до війни по біометриї ( вона продовжена) не знаю чи допоможе якщо відкрию польську візу
-
Точніше я ще не кувала квиток, але не дорогі рейси є через Німеччину і як варіант через Амстердам) не знаю як краще
-
Всім доброго вечора. Потрібна ваша порада. Перші дві неділі після прибуття ми жили в готелі, одного дня, коли ми вийшли в місто, після повернення в свій номер ми побачили, що в номері прибирали, а також мені здалося, що документи, які я залишила на столі в папці, лежали на столі вже трохи в іншому місці. (Тобто можливо їх хтось дивився або навіть сфотографував). Я спитала на reception, там сказали що в номері було чергове прибирання. Питання до шановних експертів- що може зробити непорядна людина, в якої потенційно є копії моїх - Work permit, sin, та розпечатки з банку де вказані всі реквізити моєї картки. А також, що я можу зараз зробити для попередження можливого скаму. Дякую
-
Хто скаже,як там в Канаді дають на перший час житло зараз чи ні,2 тижні?
-
Торонто цікавить,але взагалі цікавлять всі провінції,лише планую їхати і стараюсь готуватись до різних ситуацій,дякую
-
Дуже вам вдячна
-
Навіщо PL візу відкривати? Приїдьте flixbus (наприклад) з Польщі до німецького міста, з якого хотіли би вилітати на Канаду - при реєстрації на рейс даєте дійсний паспорт з CUAET, а прикордонникам - лише дійсний паспорт. Все, без жодних зайвих запитань.