Українська Канада
-
Не втратити себе, насправді, легко. Якщо "себе" - це робити так, як хочеться, то це не "себе". Це означає звичайну розбещеність і бажання робити "як хочу, а не як треба". Є правила іншої країни - просто потрібно їх дотримуватись, адже не країна до Вас приїхала, а Ви до країни. І не буде стресів, і не буде негативу, штрафів і претензій зі сторони влади. От і все
-
Вітаємо, Hj! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Всім Привіт! Шукаю майстра, котрий зможе зробити стенд в приміщенні та стінку з гіпсокартону. Пишіть в Дірект
-
Вітання 😊 Я тут знайшла трохи інформації про можливість внесення Росії до списку країн терористів Канадою. Як виявилося це не дуже складна процедура, тому що вже існують відповідні закони (S. 6.1(1) and (2) of the State Immunity Act R.S.C., 1985, c. S-18). Я зі своїм юристом підготувала текст на петиції до уряду Канади та опублікували її: petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 . Треба допомога! А якщо ви Канадський резидент (не обовьязково перманент, а просто живете деякий час у Канад), то будь ласка підпишіть петицію. petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 В будь-якому випадку треба допомога в розповсюдженні інформації про петицію, я додала пости в соціальні пабліки лайкніть та репостніть їх по можливості. Facebook: www.facebook.com/loony.jester/posts/pfbid0Ed71xR3UqZGHGb45e7VMYjPQcQyDS3XtngZH49jK8ayZGCTi8B2JZQ1p9PgzKTbWl LinkedIn: www.linkedin.com/posts/oleksiy-mykhaylichenko-4b89078_e-4496-foreign-affairs-activity-7087151867314503680-OpkG Twitter Українською: twitter.com/FortyTwoThe/status/1681387046370447360?s=20 Twitter English: twitter.com/FortyTwoThe/status/1681387723050070016?s=20 Instagram : www.instagram.com/p/Cu2kogmSQ-z/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== Поділіться цим повідомленням зі своїми знайомими та друзями, будь-ласка 😊 Давайте підтримаємо Україну в її тяжкій боротьбі за мир та свободу! 💙💛 Дякую велике!
-
Робота в Монреалі манікюр 💅 !Ахтунг-Ахтунг ! Увага-Увага! В новий салон у центрі міста ( 1 вересня відкриття) шукаємо: найкрутіших майстрів манікюру 🙀 Очікування від кандидата: 1. Досвід роботи та бажання навчатися новому. 2. Основи англійської чи французької мови для комунікації з клієнтом. 3. Найщирішої посмішки на обличчі, котра зможе розтопити холодний сніг у Монреалі. Що ми пропонуємо: 1. Офіційне працевлаштування та допомога у імміграції та адаптації у Квебеці. 2. Хороша оплата вашої праці з класними додатками та бонусами за умови гарної співпраці. 3. Робота у самому серці міста з чудовою комунікацією та метро 100 метрів від салону. 4. Карʼєрний ріст та розвиток. 5. Можливість реалізуватись та рости. Якщо ти зацікавлена/ий не зволікай та надсилай повідомлення❤️ Ми чекаємо на тебе!
-
В залежності від програми, якщо федеральна - то вам потрібно офіційно легалізувати документ про вищу освіту через перелік організацій в Канаді, зазначені в програмі в розділі умов щодо освіти