Українська Канада
-
Шалена подяка!!!
-
Починаємо відеолізувати і монетизувати!))) Один Зюзік на всіх!)))
-
А в чому проблема?
-
треба бути креативними людьми, щоб виїхати, в мене знайомий переплив Дунай, там його Румунці взяли до себе, потім в Німеччину поїхав сидіти на welfare
-
Я вважаю що це креативніше, ніж платити воєнкому чи народжувати 3 дитину, чи їхати під виглядом волонтера)
-
креативність то зазвичай відноситься до творчості або творчих здібностей. Наведений вами приклад характерний хіба гризунам
-
$25,000 знаю одна людина заплатила. Тепер вкалує тут
-
Скільки часу ви чекали біометрію?
-
Хоч вивчить там німецьку і буде потім по телевізії фриців грати)))
-
Всім привіт. Подруга з чоловіком збирають кошти. Всім не байдужим буду вдячна! Відкриваємо збір на DJI Mavic 3!!! Рідний брат мого чоловіка та його побратими в складі 420 Окремого стрілецького батальйону виконують бойові завдання на бахмутському напрямі, для їх успішного виконання, проведення аеророзвідки та знищення ворога їм потрібно дрон. Тому ми його рідні та друзі разом з Громадською організацією «Центр розвитку територій «Перспектива» оголошуємо збір на дрон для наших захисників. Багато що хлопці купують собі самі, тому зараз звертаються за нашою допомогою. Дуже прошу всіх долучитись кожна гривня допоможе хлопцям ефективніше боротись з ворогом Сума збору 105 000 грн 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/4Ki1ZGeVRn 💳Номер картки банки 5375 4112 0798 4613 4246 0010 0403 2268 Призначення платежу : благодійна допомога CA Всім щиро дякую.