Українська Канада
-
Їдьте на північ Онтаріо або кудись ще на північ в Канаді, місця для кемпінгу море. Потрете дерево і будете собі чаювати з ведмедями.
-
Краще перекласти. А якщо будете подаватись на PR в майбутньому, то там багато документів треба буде перекладати.
-
Тю! Тоді питань нема, Канада це рай для кемперів 😂 Це я «нєженка» мені то жарко то холодно в палатці, то матрас не такій то комах повно 😂 але їздимо на природу заради дітей і літо таке коротке хочеться встигнути накупатись, позагорати і трохи віддихнути від міста🤗
-
Та вони майже не заходять на кемп сайти, мусорки всюди спеціальні стоять з ручним локером ну і їду бажано ховати на ніч, тоді проблем з ними не буде…
-
Я колись, як було років 20, думав, шо зможу впоратись з ведмедем з ножем. Якщо нападе. Це я по тим ведмедям розмірковував, яких бачив в зоопарках. Поки не побачив на природі вгодованого. Зрозумів, що штиркати доведеться довго і по очкам програю. Так само як зібрався у Хургаді на кемпінг. Поки не побачив гієну Єгипетську. Ростом завбільшки з алабая
-
Так, свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб краще перекласти. Можна і дипломи про освіту.
-
Сирія, Афганістан це як мінімум. У них статус біженців, вони на дотаціях
-
В національних парках напевно є, але скорше всього мені здається то буде сезонна робота а можливо і на цілий рік, напевно дивлячись якій парк🤷♀️
-
Я мала нотаріально завірені переклад всіх необхідних документів для ПР, все пройшло питань не було… Зараз деякі бачу просто роблять переклад з печаткою бюро перекладів на кожній сторінці і нотаріально не завіряють, теж проходить
-
То вже депутати не погані?)) 😂
-
Ага 😂