Українська Канада
-
Ну ми не стали сперечатись) робота гарна) хай роблять зо хочеуть. Ми їм скинули і посилання. Я думаю, начальник відділу не хотів вже «падати обличчям» , що десь не прав ) нам то нічого ж не коштує)
-
Але наш роботодавець , точніше їх відділ , хто займається імміграційними всіма доками, подали наші документи з позначкою іншої провінції на переробку. Типу «зняти» обмеження. Бо їм не подобалось, що у нас Онтаріо . А працюємо в Квебеку.
-
Моє питання полягає в тому чи є волонтери які допомагають надати житло на2 дні тільки чи ця опція вже не працює
-
Ще раз звертаюсь чи є люди в Торонто які допомагають українцям після прильоту найти житло
-
Надзвичайно вдячна
-
Ontario and Quebec. Буду рада, якщо Ви зможете порадити сайти саме цих провінцій
-
Не дивно, не буду писати причини чому так, бо заклюють
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, як зареєструвати собаку для перельоту з Європи в Канаду. Компанія Westjet (це суто канадська компанія). Намагалися звʼязатися з ними за номером «хто не в Північній Америці», але там робот лише відповідає і не може звʼязати з оператором. Дякую за допомогу.
-
Що з Португалією не так? 💔 Що за «вірус» там ходить? Я Канаду спочатку не побачила 🫣 47% теж немало, тяжке випробування ця імміграція… Ну а в Україні, клята війна внесла свої корективи 😔
-
Ні.