Українська Канада
-
група про Канаду, тому не бачу сенсу в обговоренні подальшому, лише раджу дізнатися, що таке діаспора і як вони впливають на політику всіх країн)
-
ні, лише коли дитина буде старше 18 років, але це вже не дитина буде)
-
Скажіть, а які вимоги до родича, той що у Канаді? До прикладу, я чекаю на федеральний етап, тобто маю лише номінацію. Чи можу я подавати своїх батьків, котрі тут у Канаді? І чи будуть фінансові умови для мене?
-
Я подалася не за цією програмою
-
Як що мій батько громадянин Канади то я лише подаю документи що він мій батько і все?
-
Сподіваюся не відмовлять
-
Сподіваюся отримати до року. Щоб встигнути батьків подати
-
Вітаємо, Olena🇺🇦! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Чи може дружина чоловіка з дітьми податися як родина двоюрідного брата чоловіка канадця (чоловік в Україні) ? be the family member of a Canadian citizen or permanent resident including their: ◦ child (regardless of age) ◦ grandchild ◦ parent ◦ grandparent, or ◦ sibling (or half-sibling) Half-sibling - це ж двоюрідний брат ?