Українська Канада
-
Є історія Канади і її не перепишеш… Канада достатньо могутня тут ви праві, щоб визнавати свої помилки, сприймати їх і гордо нести свою історію.
-
Які взагалі функції корони ? Прожирати бабло пролетеріату ? Максимально безкорисне явище і персона. З таким же успіхом можна обговорити дітей олігархів і чинушів тільки за те що їм пощастило народитись в правильній сім'ї. Якщо у близькому майбутньому Канада не стане республікою то нею стане Квебек . Скріньте
-
Чи є сенс у податковій декларації не вказувати common law партнера? Я так зрозумів, що якщо ти Single то дохід на сім'ю в якій ти виходить один буде то менше, ніж ви удвох, відповідно повернення податку буде більше. Але в такому випадку я наприклад не зможу користуватися бенефітами дівчини і в майбутньому історія на пр повинна бути як дві окремі, а не як подаються чоловік + дружина? Можете виправити будь ласка? Чи варте воно того чи ні?
-
Доброго дня. Виникла потреба у заміні тримача цигарок від iqos, але я щось не бачу зовсім ніяких фізичних магазинів цієї марки на карті. На офіційному сайті нема зовсім ніяких приладдь до IQOS 3.0 Duo, продають лише якусь нову IQOS ILUMA. Де можна офлайн придбати причандалля для старих серій? Вінніпег. Дякую за відповідь.
-
Як країна від держави відрізняється
-
І що вона від того якось зміниться? Яка була така і залишиться під яким кутом її не розглядай 🤗
-
Історію не перепишеш, але можна розглянути під іншим кутом, переоцінити якісь факти
-
І тільки українці хочуть змін! 😂 Що не є погано чи добре, такі ми люди;)
-
А от на майбутнє зробити висновки саме то! Щоб історія не повторювалась, особливо її негативні моменти…треба вчитись на помилках;) Але як показує практика, люди всеодно стають на ті самі граблі…
-
і чи є ризик, що запит не прийде до 31 Березня 2024 року?