Українська Канада
-
Декларується на 1 дорослу людину зазвичай.
-
Вітаю! А яке значення має громадянство у цьому випадку? 🤔
-
Теж саме, пішов 6й місяць
-
Я в наступному повідомленні зробив допис, що це для федеральної програми express entry. Для провінційних може зайняти деякий час. Провінцій багато, як і програм, тож універсального рецепту тут не існує. Але все буде добре. Це Канада - країна можливостей. Вона мені нагадує ту умовно-сурову маму, яка каже дитині: - рахую до трьох. Один, два, два з половиною, два з четвертиною, два на голочці, два на ниточці, два на волосині, два на сопєлькє і т.д. Тут можна подати документи на open work permit в останній легальний день свого перебування і далі продовжувати офіційно працювати. Тут можна подати документи на open work permit навіть не маючи AOR, але з датою, коли подався на ПР і обіцянкою відправити свій AOR, як тільки він буде на руках. Тут можна після закінчення дії перміту перебувати без статусу протягом 90 днів в очікуванні на AOR, скажімо Бажано робити все вчасно, але і легальних ходів для продовження свого перебування в Канаді дуже багато
-
Поділіться будь ласка групами телеграм бюті сфери
-
Вітаю. У підкресленому полі ми писали Consulate of Canada
-
прошу допомогти з мені пані та панове. є питання щодо податків. я працюю і маю банківський рахунок. з зарплати відходить податок для держави (поки все як в україні). але дізнався щось про квітень, де уряд моніторить заощадження і ше якийсь податок з уже оподаткованих грошей забирає. шо то ся діє? хтось пояснить про тоє то?
-
income tax в квітні це шо
-
нашо тоді було час на цю відповідь тратити?