Українська Канада
-
Ну то можуть бути проблеми.
-
Ворк перміт видається на 3 роки. З вашого допису виходить, що отримали ви його у 2022 році. Чого б це йому бути протермінованим?
-
Це не скасовує термін дії перміту. Це виставляє вас порушником міграційного законодавства, тобто, ви можете мати певні обмеження чи проблеми для дій, що стосуються міграції, наприклад, поданні на ПР або перетині кордону.
-
До речі, перегляньте свій перміт. Якщо ви жили з чоловіком в Австрії протягом 6 місяців до першого прибуття в Канаду, може бути, що у вас там взагалі немає вимоги проходити медогляд: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents/country-requirements.html#wb-auto-5
-
Питання по travel history: я все життя до квітня 2022 жила в Україні, мала декілька туристичних поїздок - всіх їх вказала в travel history. Потім 14.04.22 прилетіла в Канаду і в той же день отримала ворк перміт. Мені треба вказувати цю поїздку в Канаду від 14.04.22 і без кінцевої дати поїздки (ongoing, майже вже 2 роки) в travel history як work? Бо хоч я і знала, що просила видати мені ворк перміт, тому мета поїздки була work, але тоді коли я сідала на літак я ще не була резидентом Канади, а стала темпорарі резидентом аж коли мені ворк перміт видали… Я запуталась🤦♀️ і вроді на момент вильоту я не була резидентом Канади - значить цю поїздку довжиною вже майже 2 роки треба вказувати як яка ще не закінчилась (ongoing)… але я уже темпорару резідент Канади… а коли вона має закінчитись? Коли лендінг зроблю? А якщо я на море з Канади зʼїжджу, то ця подорож получається завершиться в день вильоту на море, а нової подорожі не буде, бо зараз я на ворк перміті тут і є резидентом Канади?…
-
Вітаю! А вам для чого?