Українська Канада
-
Доброго дня , хочу з чоловіком оформити visitor visa ( не CUET). Можливо , хтось недавно робив . Яку кількість фінансів потрібно показати на рахунку ? Чи в цьому процесі ми можемо подаватись як сімʼя чи кожен з нас подається індивідуально ? Буду вдячна за допомогу !
-
Добрый день! Глупый вопрос задаю, но все же… Если например не буду несколько месяцев пользоваться Fido, как сделать чтобы в это время не начислялась абонплата? Насколько я понимаю у нас контракты, и независимо от того пользуемся мы связью или нет идет списание средств. Есть ли возможность перейти на предоплаченную связь?
-
Чому б це запитання не поставити безпосередньо вашому оператору мобільного зв'язку? 😉
-
Доброго дня Згідно з інформації на сайті Канади, заявки на ворк перміт по cuaet приймають до 31 березня 2024. Можливо хтось пробував подовжити вже поточний ворк перміт через таку заявку і чи був досвід успішний? Знаю, що деякі подавалися при отриманні нового паспорту, бо старий закінчився. Питання: чи можливо подовжити успішно діючий ворк перміт, який отримали по cuaet маючи ще дійсний паспорт (на довше ніж сам діючий ворк перміт)?
-
Ваш ворк перміт на три роки?
-
Ви вже подали? Як довго очікуєте вже, якщо не секрет?
-
Так, на 3. з березня 2023 Просто от думаю про запасні плани доки буду розбиратися з ПР
-
Так вам и не положен ворк пермит дольше чем на три года.
-
Так, і паспортний контроль, і отримання ворк перміту.
-
Соррі, але я нічого не зрозуміла з вашого допису. Ворк перміт видають на три роки. Якщо видали на коротший термін, можна продовжити. Але якщо він одразу на три роки, про яке продовження взагалі може йтися?
-
Дякую. Так розумію очікування в декілька місяців? 😅