Українська Канада
-
Дякую.
-
В манітобі треба надати два докази адреси (в манітобі, звичайно), щоб запрсити водійське посвідчення. Зазвичай це rental contract, health card, які не отримаєш, якщо насправді не мешкаєш у манітобі. Тож за день змінити посвідчення та поїхати неможливо. Плюс, як вище написали, в інших провінціях можна тільки до 3 міс їздити на правах іншої провінції, коли ти туди переїхав, наприклад. Потім все одно треба робити місцеві. На правах ваша адреса та то є також документ особистості ID
-
Перед приїздом до Канади передивився відео про банки. Сказали один з найкращих! По приїзду зробив апойнтмент, почекав тиждень, відкрив рахунок. Про такий підхід до клієнтів, не бачив в жодному відео. Думав, що це норма для Канади. Мабуть всі хто раніше приїхали сюди вже були дуже розумні. В банку сказали , для newcomers так ... Поки не отримаємо PR
-
Я маю інші кредитки. В принципі не горить 😁. Просто сам факт, вже пізніше як трохи побули тут, то читав що інші банки давали на 2000 CAD , без всяких умов . Трохи тупо, що коли хочеш закрити рахунки в банку і відкрити у іншому, то кредитний рейтинг падає. Таким чином "прив'язують"... 😁
-
Підкажіть, будь ласка, чи надають ще 2 тижні безкоштовного готелю після прильоту в Торонто, та чи варто завчасно контактувати щодо цього? Також, чи надають досі допомогу в 3 тисячі?
-
Так було завжди, мені навіть дивно, що адмін не чув про такі умови. Ще 15 років тому моя знайома, а потім і моя жінка в CIBC так само отримували свої перші кредитні картки з ворк-пермітами. Гроші заморожують на 1 рік, і якщо все гаразд, їх повертають і залишається звичайна кредитка
-
Що таке "Heath Card"?
-
Ні, я дійсно подумала, що там ще є якась додаткова картка 🤔
-
Доброго дня. Така ситуація: Я моряк, наразі на судні, яке тільки вийшло з Ванкувера. Поки там був, дізнався про можливість отримання канадських робочих дипломів моряка на основі українських, для подальшої роботи та проживання в Канаді. Порадьте будь ласка, чи варто встигнути прибути в Канаду до 31го березня, враховуючи, що я не подавався на CUAET(і взагалі поки що не подавався на туристичну візу). Якщо варто, то чому саме? Щиро дякую за відповідь😁
-
Доброго вечора панство, треба зробити паспорт для малечі, старий виходить з дії вже в листопаді, заходила до Едмонтон генеральне консульство, але дат нема до 2026, вже спробувала позаходити в різні проміжки часу і навіть хтось радив рівно о 6 вечора, але нічого нема, десь читала що можна так приїхати і подати, чи то так чи ні? Що порадите?